Loopbaancoach Anasta

Loopbaanbegeleiding » Onze coaches » Sara Vanaeken

Sara Vanaeken

Sara Vanaeken – Sint-Truiden

Sara is er van overtuigd dat je loopbaan een te groot onderdeel van je leven is om het van toeval en anderen af te laten hangen.

Dynamiek, diepgang en positieve benadering zijn kenmerkend voor haar aanpak. Door haar warm enthousiasme voel je je snel op je gemak. Hierdoor ontstaat er op korte tijd ruimte voor groei en verbinding. Doorbreek de dagelijkse routine en sta even stil bij jezelf, je loopbaan en welke initiatieven je kan ondernemen om meer voldoening uit je job te halen.

Sara behaalde de diploma’s bachelor bedrijfsmanagement, master in de rechten en loopbaanbegeleider. Ze werkt momenteel als HR business partner, waardoor ze een goed zicht heeft op o.a. de arbeidsmarkt, selectieprocessen en opleidingsmogelijkheden.

Als talentograaf richt Sara zich op het visueel maken van je talenten, competenties en aspiraties. Na afloop van je parcour sta je volledig in je kracht, ben je klaar om jezelf te laten zien en ben je voorbereid voor je droomjob.

Sara Vanaeken | sara_vanaeken@hotmail.com | 0497 52 36 39 | Fiorix, Runkelen-Dorp 117, 3803 Sint-Truiden | Volg Fiorix op facebook

Ontvang maandelijks een update over mijn blogposts, boeken of opleidingen via e-mail.