Loopbaancoach Anasta

Leen Keyen

Leen Keyen – Linter

Als mama-van-drie met een drukke job, weet Leen als geen ander dat het soms een uitdaging is om een evenwicht te vinden tussen je werk en je privé. Het is bovendien ook mooi meegenomen dat je je goed voelt op je werk en dat je je gewaardeerd voelt door je omgeving. Leen wil daarom samen met jou op zoek gaan naar je sterke punten en naar waar je minder goed in bent, naar je talenten en de valkuilen. Jezelf beter leren kennen zet de deur open naar persoonlijke groei. Wanneer je dan ook nog eens de juiste woorden vindt om je uit te drukken, staat niets je nog in de weg om op zoek te gaan naar je droomjob.

Leen is van opleiding maatschappelijk assistente. Ze volgde in het verleden tal van coachingsopleidingen waaronder die tot loopbaancoach. Ze werkt al jaren als federaal ambtenaar, waarvan de laatste jaren binnen human resources. Ze legt zich daar, naast een klein stukje personeelsadministratie, vooral toe op projecten in het kader van de uitbouw van ‘Welzijn op het werk’ ( re-integratie na langdurige afwezigheid, arbeidsongeschiktheid, communicatietechnieken voor evaluaties of voor het geven van feedback, …)

Loopbaanpraktijk Pharos | leen.pharos@hotmail.com | 0497 31 18 16 | Motstraat 40 3350 Linter |  Volg de pagina op facebook

Ontvang maandelijks een update over mijn blogposts, boeken of opleidingen via e-mail.