Loopbaancoach Anasta

An Rubens

An Rubens – Hechtel-Eksel

An begeleidt als loopbaancoach dagelijks mensen in hun zoektocht naar én in het vorm geven van een zinvolle tewerkstelling waarin ze zich maximaal kunnen ontplooien. Haar passie is het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Het zelf ontdekken en (her)kennen van eigen authentieke talenten en mogelijkheden is één van de belangrijke aspecten tijdens haar coachings. In haar ruime praktijkervaring leerde ze bovendien dat talentontwikkeling altijd relationeel van aard is. Mede daarom focust zij zich tijdens de loopbaancoaching op een goede afstemming met een duurzame werkcontext.

Als gecertificeerd Appreciative Inquiry World Change agent, gebruikt An een waarderende benadering in haar begeleidingstrajecten. Als ‘systemisch’ opgeleid coach zal ze bovendien, indien nodig en gewenst, ook het bredere organisatie- en familie-perspectief van de coachee respecteren.

Door haar ruime, internationale ervaring richt zij zich voornamelijk op hoger opgeleide professionals en leidinggevenden met jarenlange ervaring.

An Rubens | an.rubens@tpfeuro.com | 0478 90 90 36 | Pundershoekstraat 47 3940 Hechtel-Eksel

Ontvang maandelijks een update over mijn blogposts, boeken of opleidingen via e-mail.